Fortsæt til indhold

Fortrolighedserklæring

Hollandsk lov finder anvendelse.

22 januar 2020

 

Fortrolighedspolitik GOGETTERS.

 

 

Dette er fortrolighedserklæringen for partnerskabet GOGETTERS. VOF, i det følgende: GOGETTERS .. GOGETTERS. er registreret hos handelskammeret under nummer 73183849 og ligger på Wolkammerweg 7A, 3615CE i Westbroek. Dette dokument forklarer, hvordan GOGETTERS. håndterer behandlingen af ​​dine personlige data. GOGETTERS er forpligtet til at behandle dine personlige data. den størst mulige pleje.

 

Indhentning af personoplysninger:

Hvis du bruger tjenesterne fra GOGETTERS., Du leverer et antal personlige data til GOGETTERS. Eller du får personlige data fra dig i forbindelse med aftalen. Personoplysninger betyder alle data vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person.

 

Kategorier af personoplysninger

GOGETTERS. behandler følgende kategorier af personoplysninger:

  • Kontakt- og navn- og adresseoplysninger
  • Email adresse;
  • Telefonnummer;
  • Finansielle detaljer;
  • Kontodetaljer for slutbrugerne, inklusive login / brugernavn;
  • Andre personlige data leveret af dig.

 

Formålet med behandlingen

De personlige data leveret af GOGETTERS. behandlet er med det formål at:

  • At kontakte dig for at informere dig om de tjenester, du har købt, og implementeringen deraf;
  • At udføre sine tjenester, herunder at give adgang til tjenesten (websted / link);
  • Forbedring af tjenesterne og gøre hjemmesiden mere brugervenlig
  • Foretagelse af betalinger;
  • Overholdelse af juridiske forpligtelser
  • Udførelse af markedsføring og kommunikation;
  • Forbedring af hjemmesiden ved at analysere besøgendes adfærd på hjemmesiden;
  • Afsendelse af nyhedsbreve;
  • Dataudveksling med tredjeparter til udførelse af tjenesterne.

 

Jordsalatg behandling

Behandlingen af ​​personoplysninger er kun mulig på basis af følgende principper: (i) juridisk forpligtelse, (ii) opfyldelse af en aftale, (iii) opnået (udtrykkeligt) samtykke fra de registrerede og (iv) legitim interesse. Ved levering af tjenester fra GOGETTERS. personoplysninger behandles. GOGETTERS. behandler kun data, der GOGETTERER. finder det nødvendigt for (forbedring) af tjenesterne og håndterer de (personlige) data, det har indsamlet om dig og din brug af tjenesterne med omhu. Grundlaget for behandling af disse data er den aftale, du har med GOGETTERS. gik ind i. Dine personlige data kan også behandles ved at besøge webstedet www.gogetters.nl, hvis du har givet tilladelse til dette.

 

 

Brug for behandling

Behandlingen af ​​dine personoplysninger er nødvendig for at kunne udføre tjenesten. De tjenester, der leveres af GOGETTERS. kan ikke implementeres fuldt ud uden behandling af dine personlige data. Hvis din udtrykkelige tilladelse er påkrævet til specifikke formål med hensyn til personoplysninger, skal du give særskilt tilladelse til dette.

 

Automatiseret beslutningstagning

Linket indsamler oplysninger på en automatisk måde via computersystemer og / eller computerprogrammer uden indblanding af menneskelig handling. Hvis GOGETTERS. gør brug af automatiseret beslutningstagning, dette finder kun sted, hvis det er nødvendigt for realisering og / eller udførelse af hovedaftalen og de aktiviteter, der er aftalt deri. Dette overholder også kravet om samtykke i henhold til art. 22 stk. 2 lit. c GDPR. GOGETTERS. sikrer, at de systemer og / eller programmer, der anvendes i automatiseret beslutningstagning, regelmæssigt kontrolleres og testes, så de fungerer korrekt og ikke giver falske resultater. Hvis den pågældende ikke er enig i, hvordan en beslutning blev truffet ved hjælp af automatiseret beslutningstagning, har den pågældende til enhver tid ret til at indgive en anmodning til GOGETTERS. at træffe en ny beslutning, der involverer menneskelig handling.

Den registrerede er personligt ansvarlig for de data, han eller hun leverer, og som bruges på tidspunktet for den automatiske beslutningstagning. Hvis dataene viser sig at være forkerte eller ufuldstændige, vil skaden som følge heraf være på den registreredes regning og risiko. Dette inkluderer også manglende gennemførelse, sen eller forkert udførelse af aftalen.

 

Opbevaringsperiode

Den af ​​GOGETTERS. behandlede personoplysninger opbevares i overensstemmelse med de relevante love og regler. Hvis en længere opbevaringsperiode er nødvendig på grundlag af lovgivning eller forskrifter, lagres personoplysningerne længere i overensstemmelse med disse krav. Alle (opnåede) personlige data opbevares ikke længere end strengt nødvendigt.

 

Behandling af tredjeparter

GOGETTERS. deler kun personoplysninger med tredjeparter, hvis dette er strengt nødvendigt for udførelsen af ​​en aftale og for at overholde relevante love og regler. Ingen personlige data sælges. På GOGETTERS. der kan være en juridisk forpligtelse til at dele personlige data med tredjeparter. Hvis personoplysninger deles med tredjeparter, indgås behandlingsaftaler om dette. Tredjeparter, som personlige data deles med, er:

  • Bogholderen til gennemførelse af en aftale. Den kategori af personoplysninger, der behandles, er kontakt- og navn- og adresseoplysninger og økonomiske data.
  • Softwareleverandører til implementering af aftalen. Den kategori af personoplysninger, der behandles, er placeringsdata, e-mail-adresse og kontakt samt navn og adresseoplysninger.
  • Webstedsadministrator til implementering af aftalen. Den kategori af personoplysninger, der behandles, er placeringsdata, e-mail-adresse og kontakt samt navn og adresseoplysninger.

 

Sikkerhed af personlige oplysninger

GOGETTERS. tager beskyttelsen af ​​dine personoplysninger alvorligt og træffer passende foranstaltninger med henblik herpå under hensyntagen til den nyeste teknologi, implementeringsomkostninger samt arten, omfanget, konteksten og formålene med behandlingen og de risici, der adskiller sig i sandsynlighed og sværhedsgrad for enkeltpersoners rettigheder og friheder tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til risikoen.

 

Ansvarsfraskrivelseswebsted

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du ansvarsfraskrivelsen. GOGETTERS. forbeholder sig retten til når som helst at ændre indholdet på sit websted og / eller denne ansvarsfraskrivelse uden at informere sine kunder og / eller brugere af hjemmesiden om denne ændring. Indholdet på hjemmesiden er samlet med størst mulig omhu, men kan ikke desto mindre indeholde mulige unøjagtigheder eller være ufuldstændig. GOGETTERS. påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af eller som følge af brugen af ​​hjemmesiden. Brugen af ​​dette websted er helt på bekostning og risiko for en bruger af webstedet. Ingen rettigheder kan udledes af indholdet på hjemmesiden. Alle tekster på hjemmesiden er beskyttet af ophavsret og GOGETTERS ejendom. for så vidt disse ikke tilhører tredjeparter.

 

Cookieerklæring

GOGETTERS. bruger tekniske, funktionelle og analytiske cookies til at optimere hjemmesiden. Cookies er små tekstfiler, der sendes, når du besøger et websted for at gøre brugernes oplevelser af besøgende mere effektive. GOGETTERS. kan ifølge loven gemme cookies på din enhed, hvis disse cookies er strengt nødvendige for at bruge hjemmesiden. Dit samtykke er påkrævet for andre typer cookies. Vi anbefaler at acceptere cookies for at gøre websitet brugervenlig. Besøgende på hjemmesiden har en indtjekningsmulighed.

 

De cookies, der GOGETTERER. bruger sine funktionelle cookies: disse cookies sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt. Disse cookies har ingen konsekvenser for privatlivets fred, så det ikke er nødvendigt at anmode om og give tilladelse. Med disse cookies gemmes f.eks. Dine browserindstillinger, så vores hjemmeside kan ses bedst muligt, eller at hjemmesiden forbliver tilgængelig (belastningsbalancering), men også cookies, der sikrer, at ingen andre cookies må placeres (no-follow).

 

På hjemmesiden til GOGETTERS. Google placerer også cookies til Google Analytics. Vi gemmer ikke nogen oplysninger om, hvad du laver på internettet. Google Analytics kan være forpligtet til at give adgang til disse data på grundlag af gældende love og regler. Dette betyder, at GOGETTERS. kan ikke linke oplysninger til en fysisk person. Hvis du har spørgsmål om dette, kan du kontakte os via [e-mail beskyttet]

 

Brug sociale medier

GOGETTERS. bruger cookies fra tredjeparter til at optimere hjemmesiden. Nogle cookies placeres af tredjeparts tjenester, der vises på hjemmesiden. Med tredjeparter menes Google Analytics og sociale medier (Facebook, Twitter). Den relevante virksomheds privatlivs- og cookiepolitik gælder for brugen af ​​cookies fra andre virksomheder (tredjeparter). Når du klikker på knappen Sociale medier på hjemmesiden, placeres der en social medie-cookie. Dette gør det muligt for socialmedieparten at genkende din IP-adresse, så snart du deler en artikel fra hjemmesiden. GOGETTERS henviser til cookies fra Social Media-parter og de data og / eller personlige data, som de indsamler med dette. dig til fortrolighed og cookie erklæringer fra disse parter.

 

Browserindstillinger

Hvis du ikke ønsker, at websteder skal placere cookies på den enhed, du bruger til at se hjemmesiden, kan du justere dine browserindstillinger. Før en cookie placeres, modtager du en advarsel, og du skal give tilladelse til cookien. Manglende overholdelse af dette kan f.eks. Resultere i, at hjemmesiden fungerer mindre godt. Du kan justere indstillingerne i din browser, så din browser nægter alle cookies og også cookies fra tredjeparter. Du kan også slette placerede cookies. For at gøre dette skal du justere indstillingerne i din browser via præferencer, og derefter kan du justere privatlivsindstillingerne.

 

Denne fortrolighedserklæring gælder ikke for websteder fra tredjeparter, der er forbundet til dette websted ved hjælp af links. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter behandler dine personlige data på en pålidelig eller sikker måde. Vi anbefaler, at du læser fortrolighedserklæringen på disse websteder, inden du bruger disse websteder.

 

De involveredes rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder:

  • Ret til adgang

Som registreret har du ret til at få oplysninger om, hvorvidt dine personoplysninger behandles eller ej, og i så fald få adgang til behandlingen deraf.

  • Ret til berigtigelse

Du har ret til at få berigtigelse og tilføjelse af forkerte data.

  • Ret til sletning.

Uden urimelig forsinkelse skal den registrerede indhente sletning af personoplysninger om ham.

  • Ret til begrænsning af behandlingen

Som registreret har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger. Kontakt GOGETTERS for dette. .

  • Ret til dataportabilitet

En registreret har ret til at indhente de personlige oplysninger om ham, som han har leveret til GOGETTERS., I en struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar form såvel som til GOGETTERS. uden hindring af den controller, som de blev leveret til.

  • Ret til indsigelse

Den registrerede har til enhver tid ret til, af grunde, der vedrører hans eller hendes specifikke situation, at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger, der vedrører ham eller hende, herunder profilering på grundlag af disse bestemmelser. GOGETTERS. ophører behandlingen af ​​personoplysningerne, medmindre der er tvingende legitime grunde til behandlingen, der opvejer den registreredes interesser, friheder og rettigheder i forbindelse med udøvelse, etablering eller forsvar af juridiske krav.

 

Klage

Hvis du har en klage over den måde, GOGETTERS. behandler dine personoplysninger eller ønsker at udøve en af ​​ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via hjemmesiden via e-mail [e-mail beskyttet] eller telefonisk på 06 306 233 53. For at være sikker på, at du ønsker at udøve en ret, skal du anmode om GOGETTERS. dig til at sende en kopi af dit id. Du kan udslette dit pasfoto og MRZ (strip med tal i bunden) for at beskytte dit privatliv. GOGETTERS. vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt, men senest 4 uger. Du kan også indsende en klage til den hollandske databeskyttelsesmyndighed. Dette er det kompetente håndhævelsesorgan. Du kan kontakte os via dette link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Ændringer i fortrolighedserklæringen

GOGETTERS. kan til enhver tid justere fortrolighedserklæringen. Den seneste version er offentliggjort på hjemmesiden. Derfor skal du altid holde øje med hjemmesiden for den nyeste version. Hvis den nye fortrolighedserklæring har konsekvenser for den måde, hvorpå vi behandler allerede indsamlede data vedrørende dig, informerer vi dig via e-mail.

 

Denne version blev sidst vedtaget den 22. januar 2020.